Vi vill hylla Veronika Ljungström och hennes företag V.E.L.J. RoslagsEkonomi AB för deras engagemang och dedikation till att leverera kvalitet och ansvar inom ekonomibranschen. Veronika blev uppmuntrad att starta sitt eget företag på grund av hennes enastående skicklighet och kompetens.

V.E.L.J. RoslagsEkonomi AB är en redovisnings- och bokföringsbyrå som erbjuder professionella tjänster inom ekonomi, administration och redovisning. Genom att kombinera expertis med personlig service strävar företaget efter att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som möter varje kunds unika behov.

Veronika och hennes team på V.E.L.J. RoslagsEkonomi AB är kända för sitt engagemang för att hjälpa sina kunder att uppnå sina ekonomiska mål och för att skapa långsiktiga relationer baserade på förtroende och professionalism. Vi gratulerar dem till deras utnämning som länets entreprenörer och ser fram emot att fortsätta se deras framgångar inom ekonomibranschen.

Stort grattis till V.E.L.J. RoslagsEkonomi AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Veronika Ljungström
Org.nr: 559036-1746
Mail: veronika@roslagsekonomi.se
Adress: Gåsviksvägen 70 – 764 93 Väddö
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *