Vi vill hylla Swekompani Miljö AB och dess ägare, Adnan Tarique, för deras enastående prestationer som länets entreprenörer återigen 2024 . Under Adnans ledarskap har företaget blivit känt för sin höga kompetens inom konsultverksamhet för skötsel och underhåll av gröna ytor, mark och anläggningsarbete samt städning av fastigheter.

Att vinna priset två år i rad är ett tydligt erkännande av företagets dedikation och framgång. Med fokus på att leverera högkvalitativa tjänster och att upprätthålla branschens bästa standarder har Swekompani Miljö AB etablerat sig som en pålitlig aktör inom sitt område.

Genom sin expertis och professionalism har företaget skapat långsiktiga relationer med sina kunder och samarbetspartners. Genom att kombinera skicklighet, innovation och en stark arbetsmoral har Adnan Tarique och Swekompani Miljö AB visat sig vara förebilder för andra entreprenörer i länet.

Stort grattis till Swekompani Miljö AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Adnan Tarique
Org.nr: 556960-2054
Mail: Swekompani@gmail.com
Adress: SALDOVÄGEN 3 LOKAL 20 – 175 62 Järfälla
Län: Stockholms län
swekompani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *