Vi vill rikta en varm hyllning till Theres Kopparmalms och hennes fantastiska arbete vid Salong Storsveden AB. Sedan öppningen av salongen år 2016 har Theres skapat en oöverträffad atmosfär av skönhet och välbefinnande mitt i Gävleborgs hjärta.

Salong Storsveden har blivit känd för att erbjuda förstklassiga tjänster inom hårvård och skönhetsbehandlingar. Theres personliga engagemang och passion för sitt arbete har bidragit till att skapa en salong där varje kund känner sig omhändertagen och välkommen.

Theres vill också rikta ett stort tack till sin make, Jonas Kopparmalms, som har varit en viktig del av salongens framgångsresa från allra första början.

Företagets verksamhet sträcker sig över frisörtjänster och försäljning av hårvårdsprodukter till fastighetsförvaltning och elinstallationer. Genom att erbjuda en mångfald av tjänster har Theres och hennes team skapat en mångsidig och framgångsrik verksamhet som fortsätter att imponera och inspirera.

Vi gratulerar Theres Kopparmalms och Salong Storsveden AB för deras utmärkelse som länets entreprenörer och ser med spänning fram emot att fortsätta följa deras resa mot nya höjder av framgång och välbefinnande.

Stort grattis till Salong Storsveden AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Theres Kopparmalms
Org.nr: 559062-2428
Mail: Theres.abrahamsson@hotmail.com
Adress: Långgatan 59 – 822 30 Alfta
Län: Gävleborgs län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *