Vi vill hylla Pedersens Åkeri AB och dess VD, Ronny Riis-Pedersen, för deras enastående arbete och engagemang inom mark och grundarbeten i Stockholmsregionen. Med en gedigen erfarenhet i branschen sedan 1964 har företaget etablerat sig som en pålitlig och pålitlig partner för olika projekt och uppdrag.

Som ett familjeföretag är Pedersens Åkeri kända för sin professionalism och höga standard när det gäller utförande av mark- och grundarbeten. Genom åren har de byggt upp ett starkt rykte för sin pålitlighet och kundfokus, vilket har gjort dem till ett eftertraktat val bland kunder i hela Stockholmsregionen.

Pedersens Åkeri AB strävar efter att leverera kvalitetstjänster inom åkeriverksamhet och entreprenadverksamhet, och deras dedikerade team är välutbildade och erfarna för att hantera olika projekt och utmaningar.

Vi gratulerar Ronny Riis-Pedersen och hela teamet på Pedersens Åkeri AB för deras utmärkelse som länets entreprenörer och ser fram emot att fortsätta se deras framgångar och bidrag till samhället i framtiden.

Stort grattis till Pedersens Åkeri AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Ronny Riis-Pedersen
Org.nr: 556661-2247
Mail: pedersens.akeri@outlook.com
Adress: Hallstaviksvägen 11 – 762 98 Edsbro
Län: Stockholms län
facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *