Vi vill hylla Nornio AB och dess VD Stefan Sik för deras enastående insatser inom applikationsutveckling. Stefan leder ett dedikerat team av passionerade utvecklare som har en lång och gedigen erfarenhet av att skapa system och applikationer för en mängd olika plattformar, inklusive mobilappar, desktop och webb.

Med en stark inriktning på att sätta kunden i fokus strävar Stefan och hans team alltid efter att leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller och överträffar kundernas förväntningar. Deras fokus på kundnöjdhet och deras kompetens inom mjukvaruutveckling har gjort dem till en betrodd partner för många.

Företaget Nornio AB utvecklar och säljer inte bara mjukvara för olika plattformar, utan erbjuder också design och försäljning av hårdvara för trådlös kommunikation och mobila enheter. Dessutom tillhandahåller de konsulttjänster inom mjukvaruutveckling och relaterade områden.

Vi gratulerar Nornio AB och Stefan Sik till deras utnämning som länets entreprenörer och ser fram emot att fortsätta se deras innovativa bidrag till teknikvärlden.

Stort grattis till Nornio AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Stefan Sik
Org.nr: 556967-8690
Mail: stefan.sik@nornio.net
Adress: GAMMELVÄGEN 4 B – 192 48 Sollentuna
Län: Stockholms län
norn.io

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *