Vi vill rikta ett varmt erkännande till Hampus Andersson och hans företag, Hampus Hovslageri & Häst AB, för deras enastående prestationer som länets entreprenörer. Sedan 2011 har Hampus engagerat sig i hovslageri och hästskor, och hans passion för branschen har lett till framgång och erkännande.

År 2016 deltog Hampus i SM i hovslageri, där han visade upp sin skicklighet i att både smida och sko hästar. Den resa som började som en enskild firma har nu utvecklats till ett aktiebolag, och under denna period har Hampus blivit mycket omtyckt av hästägare över hela länet.

Hampus Hovslageri & Häst AB erbjuder en rad tjänster, inklusive verkning och skoning av hästar, utbildning av hästar och ryttare, uppfödning och handel med hästar, arbete inom skog med häst, samt smide och konstsmide. Genom sin mångsidighet och professionalism har Hampus och hans företag blivit länets främsta inom hästbranschen.

Vi vill gratulera Hampus Andersson och Hampus Hovslageri & Häst AB för deras utmärkelse som länets entreprenörer år 2023 och 2024, och vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa.

Stort grattis till Hampus hovslageri & häst AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Hampus Andersson
Org.nr: 556995-4380
Mail: Hampushovslageriab@outlook.com
Adress: BETA ALBINSGÅRDEN 2 – 597 91 Åtvidaberg
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *