Vi vill hylla Furuhill Aktiebolag och dess VD, Louise Edman, för deras enastående prestationer som länets entreprenörer. Under Louises ledarskap har företaget blivit känt för sina direkta leveranser till livsmedelsbutiker, där de alltid prioriterar hög service och kvalitet.

Deras dedikation till att upprätthålla dessa standarder har gjort dem till ett pålitligt namn inom branschen.En särskild hyllning bör riktas till Louises far, som grundade bolaget år 1993 och fortfarande är en viktig del av dess framgång. Med en stark familjetradition av entreprenörskap och företagsanda har Furuhill Aktiebolag blivit ett framstående företag inom försäljning av konfektyr, förvaltning av värdepapper och fastigheter.

Genom att kombinera tradition med innovation har Furuhill Aktiebolag visat sig vara en pålitlig aktör på marknaden. Deras engagemang för att leverera högkvalitativa produkter och tjänster gör dem väl förtjänta av titeln som länets entreprenörer för andra året i rad 2023 och nu 2024!

Stort grattis till Furuhill Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Louise Edman
Org.nr: 556474-3697
Mail: louise@furuhill.se
Adress: HÄSTGÅRDSVÄGEN 2 – 244 95 Dösjebro
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *