Det är med stor glädje och stolthet vi hyllar PB Network Consulting AB och dess grundare, Peter Berglund, för deras enastående insatser inom konsultbranschen. Sedan starten har Peter Berglund och hans företag varit en ledande kraft inom projektering av fiberoptiska nät och har fortsatt att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder.

PB Network Consulting AB har en stark inriktning på projektering åt nätägare och entreprenörer inom optofibersektorn. Med Peters erfarenhet och expertis har företaget kunnat utmärka sig inom branschen och skapa en betydande inverkan på utvecklingen av infrastrukturen för fiberoptiska nät.

Nyligen har Peter Berglund även startat ett nytt bolag, Infra Solutions Sverige AB, som kommer att bredda verksamheten och erbjuda en ännu bredare portfölj av tjänster inom infrastruktur. Med en mångsidig expertis inom områden som entreprenad- och konsultverksamhet, teknisk konsultation och markarbeten, visar Peter sin förmåga att driva innovation och utveckling inom branschen.

Vi är stolta över att erkänna PB Network Consulting AB och Peter Berglund som länets entreprenörer och ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och bidrag till samhället.

Stort grattis till PB Network Consulting AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Peter Berglund
Org.nr: 559089-9356
Mail: peter@pbnc.se
Adress: VALLFARTSVÄGEN 1 – 864 33 Matfors
Län: Västernorrlands län
pbnc.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *