Det är med stolthet och uppskattning vi hyllar Magnus Ingvarsson och hela teamet på Fastier AB för deras enastående återigen för deras insatser inom fastighetsbranschen. Fastier är kända för sin närvaro och personliga service gentemot sina kunder, och deras dedikation till att förvalta, utveckla och förädla fastigheter är en förebild för branschen.

Med en inriktning på att skapa värdeutveckling, ökad direktavkastning, nöjda hyresgäster och en hållbar miljö, strävar Fastier alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar. Med en erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1988, har de en djupgående förståelse för fastighetsmarknaden och har genom åren skapat mervärde för både uppdragsgivare och kunder.

Magnus Ingvarsson, som vann titeln för 2023 med sitt moderbolag Ingvarssons i Halmstad AB, är en sann entreprenör och en ledande kraft inom branschen. Hans gedigna erfarenhet och visionära ledarskap har varit avgörande för Fastiers framgång och erkännandet som länets entreprenör är en välförtjänt hyllning till hans arbete och engagemang.

Vi ser med spänning fram emot att följa Fastier AB:s fortsatta framgångar och dess bidrag till att forma en bättre och mer hållbar fastighetsmarknad för framtiden.

Stort grattis till Fastier AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Magnus Ingvarsson
Org.nr: 559315-0575
Mail: magnus@ingvarssons.se
Adress: GUBBÄNGSVÄGEN 1 – 302 92 Halmstad
Län: Hallands län
fastier.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *