Det är med stor glädje och uppskattning vi hyllar VD Pedram Ebad och hela teamet på Ebad & Partners AB för deras enastående arbete och dedikation genom åren. Genom sitt hårda arbete och engagemang har de lyckats uppfylla alla 6 kriterier för att bli utnämnda till länets entreprenörer.

Ebad & Partners är synonymt med professionalism, personlig service och skapande av starka relationer. De går inte bara efter att sälja objekt, utan strävar efter att hjälpa människor att hitta sitt drömhem. För dem handlar det inte bara om affärer, utan om att underlätta en känsloladdad process för sina kunder. Genom att lägga ner extra omsorg och arbete, gör de alltid det lilla extra för att säkerställa att varje kund är helt nöjd.

Pedram Ebad är den drivande kraften bakom företagets framgång och har spelat en avgörande roll i att forma dess filosofi och kultur. Hans ledarskap och vision har banat väg för företagets framgång och har gjort det möjligt för dem att utmärka sig inom fastighetsbranschen.

Ebad & Partners är en personlig mäklarbyrå som startade 2017 och präglas av genuint engagemang och ett högt kvalitetstänkande. Genom tilltro och stor respekt för dig som kund, läggs stor vikt vid varje försäljning. Inga detaljer lämnas åt slumpen. Deras ambition är att skapa en relation som gör att du vill vända dig till dem igenom livets olika boendeformer.

Vi är stolta över att utse Ebad & Partners AB och Pedram Ebad till länets entreprenörer och ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa inom fastighetsbranschen.

Stort grattis till – Länets entreprenörer 2024!

VD Pedram Ebad
Org.nr: 559048-4480
Mail: pedram@ebadpartners.se
Adress: Sörhallskajen 24 – 417 63 Göteborg
Län: Västra Götalands län
instagram.com
ebadpartners

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *