Det är med stor glädje och erkännande vi hyllar Björn Johansson och Catarinas Sprätthönseri AB för deras enastående prestationer inom lantbruk och livsmedelsproduktion. Sedan starten för cirka 20 år sedan har Björn Johansson drivit verksamheten med en passion och dedikation som har gjort det möjligt för lokalbefolkningen att ha tillgång till högkvalitativa livsmedel.

Genom att bedriva lantbruk, slakteri och försäljning av ägg har Björn Johansson och Catarinas Sprätthönseri AB inte bara fyllt ett gap på marknaden utan även erbjudit produkter av högsta kvalitet till sina kunder. Deras engagemang och vilja att skapa en positiv förändring i samhället har gjort dem till förebilder inom branschen.

Att bli utnämnd till länets entreprenör två år i rad, både 2023 och 2024, är ett bevis på det framstående arbete som Björn Johansson och Catarinas Sprätthönseri AB har utfört. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och önskar dem all lycka i framtiden.

Stort grattis till Catarinas Sprätthönseri AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Björn Johansson
Org.nr: 556919-9242
Mail: Skedvislakteri@gmail.com
Adress: NORRBY 74 – 783 92 Stora Skedvi
Län: Dalarnas län
catarinasspratthonseri.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *