SAFEMADE GROUP AB, under ledning av Viktor Bard, har utsetts till länets entreprenör 2024 och tilldelats ett certifikat som ett erkännande för deras enastående prestationer inom konsulttjänster. Viktor Bard förtjänar en hyllning för sitt enastående arbete och hans engagemang för att upprätthålla höga standarder när det gäller kvalitet och kundnöjdhet.

Han har visat sig vara en ledare som prioriterar kundens behov och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Dessutom förtjänar de anställda inom bolaget en hyllning för deras dedikation och professionalism som har bidragit till att skapa en framgångsrik arbetsmiljö.

SAFEMADE GROUP AB är specialiserade på konsulttjänster inom projektledning med fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och expertis inom dessa områden har de blivit en pålitlig partner för företag och organisationer som strävar efter att upprätthålla höga standarder och efterleva lagkrav och riktlinjer.

Med Viktor Bards ledarskap och företagets dedikerade team fortsätter SAFEMADE GROUP AB att leverera högkvalitativa tjänster och att bidra till en säker och hållbar arbetsmiljö för sina kunder. Deras utnämning till länets entreprenör är ett erkännande av deras betydande bidrag till samhället och deras fortsatta engagemang för kundnöjdhet och excellens.

Stort grattis till SAFEMADE GROUP AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Viktor Bard
Org.nr: 559272-6136
Mail: viktor@safemade.se
Adress: HUMMELVRETSVÄGEN 38 – 178 36 Ekerö
Län: Stockholms län
safemade.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *