Rent Service Skåne AB, under ledning av Jeanette Lundgren, har utmärkts som länets entreprenör och erhållit ett certifikat även året 2024 för deras enastående prestationer inom hushållsnära och företagstjänster. Sedan sin start i slutet av 2013 har företaget vuxit till att bli ett betydande namn inom södra Skåne, särskilt i Malmö Lund regionen.

Fokus för Rent Service Skåne AB ligger på att erbjuda skräddarsydda tjänster med enastående service, kvalitet och trygghet. Deras expertis sträcker sig över olika områden, med starka arbetsområden inom hemstädning, flyttstädning och trappstädning. Kunden kan förvänta sig en professionell och pålitlig service varje gång de anlitar Rent Service Skåne AB.

Jeanette Lundgren tar tillfället i akt att hylla och tacka sina anställda och familj för deras ovärderliga bidrag till företagets framgång. Det är deras hårda arbete och dedikation som har möjliggjort Rent Service Skåne AB:s tillväxt och ställning som en ledande aktör inom branschen.

Genom att erbjuda enastående service och visa uppskattning för sina anställda har Rent Service Skåne AB etablerat sig som ett företag som strävar efter excellens och kundnöjdhet i varje uppdrag de utför. Med deras fortsatta engagemang och professionalism ser framtiden ljus ut för Rent Service Skåne AB och dess team.

Stort grattis till Rent service skåne AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jeanette Lundgren
Org.nr: 556948-9015
Mail: Jeanette@Rentservice.se
Adress: NAFFENTORPSVÄGEN 62 – 218 47 Bunkeflostrand
Län: Skåne län
facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *