Jan Säll har under de senaste 30 åren varit en drivande kraft bakom YASK Systemkonsult Aktiebolag, och hans engagemang och hängivenhet för företagets framgång har gjort det till en framstående aktör inom branschen. Med en stark betoning på att leverera enastående kundservice och support har Jan och hans team etablerat en pålitlig och respekterad närvaro på marknaden.

Jan vill särskilt hylla Marianne Nilsson, en långvarig administratör som varit med sedan företagets begynnelse och vars ovärderliga bidrag har varit en nyckel till dess framgång. Marianne, som gick i pension för drygt 4-5 år sedan, var kärnan i företagets administrativa processer och hennes dedikation och professionalism har satt en varaktig prägel på YASK Systemkonsults kultur och verksamhet.

Dessutom vill Jan rikta en varm hyllning till Linn Wipestrand, som tog över rollen som administratör efter Mariannes pensionering. Med Linn vid rodret har företaget fortsatt att blomstra och upprätthålla samma höga standard när det gäller effektivitet och service.

YASK Systemkonsult Aktiebolag fortsätter att vara en pålitlig partner för sina kunder, och Jan Sälls engagemang för att upprätthålla enastående kvalitet och professionalism kommer säkert att leda företaget mot ännu fler framgångsrika år i framtiden.

Stort grattis till YASK Systemkonsult Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Jan Säll
Org.nr: 556487-0284
Mail: jan@yask.se
Adress: TULLINGE STRAND 6 – 146 40 Tullinge
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *