Salong Cocette i Borlänge AB, under ledning av VD Ylva Brömses, har blivit en framstående aktör inom hårvårdsbranschen och förtjänstfullt utsetts till länets entreprenör. Ylva Brömses hyllas för det fantastiska arbete hon och hennes team utför, och för den passion och dedikation de visar för sitt arbete varje dag.

Salong Cocette i Borlänge AB är inte bara en plats för hårvård, det är också en plats där kreativitet blomstrar och trender följs med stort intresse. Ylva och hennes team är inte rädda för att utmana sig själva och utforska nya tekniker och stilar, allt för att ge sina kunder det bästa resultatet.

Med fokus på kundens önskemål och behov strävar Salong Cocette alltid efter att överträffa förväntningarna. Ylva och hennes team är välutbildade och har många års erfarenhet inom frisöryrket, vilket gör dem till pålitliga experter inom sitt område. Från klippningar och färgbehandlingar till ögonbryns- och ögonfransformning, Salong Cocette erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose alla kunders behov och önskemål.

Ylva Brömses vill även ta tillfället i akt att tacka och hylla sitt fantastiska team, vars professionalism och engagemang har bidragit till Salong Cocettes framgång. Tillsammans skapar de en varm och välkomnande atmosfär där varje kund kan känna sig omhändertagen och nöjd med sitt besök.

Stort grattis till Salong Cocette i Borlänge AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Ylva Brömses
Org.nr: 556913-5089
Mail: ylvabromses@live.se
Adress: STATIONSGATAN 13 – 784 33 Borlänge
Län: Dalarnas län
salongcocette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *