Bergums Bergsprängning Aktiebolag, under ledning av den erfarna bergsprängaren Kenneth Jönsson, har etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen under de senaste fyrtio åren. Med en passion för sitt arbete och en dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster har Kenneth och hans team skapat en betydande inverkan inom bergsprängnings- och borrningssektorn.

Kenneth Jönsson, som själv har arbetat med bergsprängning och borrning i över fyrtio år, har grundat och drivit Bergums Bergsprängning AB sedan 2006. Hans breda erfarenhet och expertis har varit avgörande för företagets framgång och dess förmåga att möta och överträffa kundernas förväntningar.

Bergums Bergsprängning AB erbjuder en komplett uppsättning tjänster inom bergsprängning och borrning, och företaget har alla nödvändiga utbildningar, försäkringar och tillstånd för att utföra dessa arbeten på ett säkert och effektivt sätt. Med en stark fokus på professionalism och kundtillfredsställelse har Kenneth och hans team etablerat långsiktiga relationer med sina kunder och blivit välkända för sin pålitlighet och höga standard.

Denna utmärkelse som länets entreprenör är en välförtjänt hyllning till Kenneth Jönssons imponerande karriär och Bergums Bergsprängning Aktiebolags framstående bidrag till branschen. Vi ser fram emot att fortsätta se deras fortsatta framgång och innovativa arbete i framtiden.

Stort grattis till Bergums Bergsprängning Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Kenneth Jönsson
Org.nr: 556783-3495
Mail: bergumsbergsprangning@gmail.com
Adress: Segelflyget 12 – 423 37 TORSLANDA
Län: Västra Götalands län
bergumsbergsprangning.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *