Baltic Reach AB, under ledning av Austra Kreslina, har blivit en hyllad aktör inom branschen och har nu förtjänstfullt utsetts till länets entreprenör 2024. Austra Kreslina har inte bara skapat ett företag, utan även en bro mellan två kulturer, och hennes resa har präglats av en stark passion för att bygga förbindelser mellan Sverige och Lettland.

I sin hyllning vill Austra även tacka sin familj för deras stöd och engagemang genom åren. Hon ser fram emot framtida resor och nya möjligheter att fortsätta sitt arbete med att främja förståelsen och samarbetet mellan de två länderna.

Redan för 30 år sedan bestämde sig Austra för att ägna sitt liv åt att bygga broar mellan hennes två ursprungsländer, Sverige och Lettland. Med en bakgrund inom ekonomi och journalistik har hon arbetat inom olika sektorer, inklusive bank och finanssektorn och som handelsattaché på Lettlands ambassad. Genom hennes arbete som journalist och tolk har hon fått möjlighet att uppleva platser och situationer som har utmanat och berikat henne på många sätt.

Baltic Reach AB har blivit en symbol för Austras vision om att främja förståelse och samarbete mellan Sverige och Lettland. Genom sitt engagemang och dedikation har hon inte bara byggt ett framgångsrikt företag, utan även bidragit till att stärka banden mellan två kulturer och länder. Vi gratulerar henne och hennes team till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar i framtiden.

Stort grattis till Baltic Reach AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Austra Kreslina
Org.nr: 559223-0147
Mail: austra@balticreach.se
Adress: ÖSTERÄNGSVÄGEN 3 – 182 46 Enebyberg
Län: Stockholms län
balticreach.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *