Vi vill rikta uppmärksamheten mot Anders Lagerros och Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB för deras enastående arbete och framstående prestationer inom bygg och VVS branschen återigen då detta är andra året de blir utdelade denna utmärkelse.

Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB är känt för att ta sig an alla typer av projekt inom bygg och VVS sektorn med enastående professionalism och kompetens. Som en pålitlig partner erbjuder de inte bara högkvalitativa tjänster utan fungerar även som totalentreprenör, vilket ger deras kunder en trygghet och enkelhet genom att ha en enda kontaktperson att förhålla sig till.

Genom att erbjuda omfattande expertis och erfarenhet inom branschen kan Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB inte bara ge noggranna kostnadsuppskattningar innan projektet påbörjas, utan också se till att projektet genomförs smidigt och effektivt. Med deras breda kunskap och skicklighet tar de på sig rollen som projektledare och ser till att alla delar av projektet utförs i rätt tid och med hög kvalitet.

Kunder som vänder sig till Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB kan vara säkra på att deras projekt kommer att hanteras professionellt och att de får det bästa resultatet till ett konkurrenskraftigt pris. Vi uppmanar alla som är i behov av bygg och VVS tjänster att kontakta Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB för att uppleva deras förstklassiga service och expertis.

Stort grattis till Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Anders Lagerros
Org.nr: 559039-9043
Mail: anders@grepenbygg.se
Adress: LÖNNGATAN 10 – 742 41 Öregrund
Län: Uppsala län
grepenbygg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *