Vi hyllar Torvalla Bil Värmdö AB och dess VD, Jonas Westerbotn, för deras enastående prestationer som länets entreprenör. Jonas har lett företaget genom en imponerande resa och har byggt upp en organisation som präglas av högkvalitativ service och enastående personal.

Genom Jonas ledarskap har Torvalla Bil Värmdö AB blivit känt för sitt utmärkta arbete och sin dedikation till kundernas behov. Tillsammans med den kompetenta styrelsen har de skapat en atmosfär av samarbete och framgång som genomsyrar hela företaget.

Bolaget specialiserar sig på försäljning av både nya och begagnade motordrivna fordon och båtar, samt tillhörande reservdelar och tillbehör. Deras mångsidiga utbud och engagerade personal har gjort dem till en pålitlig partner för kunderna.

Genom att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och tjänster, och genom att upprätthålla sin starka samarbetskultur, kommer Torvalla Bil Värmdö AB och Jonas Westerbotn att fortsätta vara en framträdande kraft inom branschen och en förebild för andra företag. Vi gratulerar dem till deras välförtjänta utmärkelse och önskar dem fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till Torvalla Bil Värmdö AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jonas Westerbotn
Org.nr: 559001-5797
Mail: jonas@torvallabil.se
Adress: Box 157 – 134 23 Gustavsberg
Län: Stockholms län
torvallabil.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *