Vi hyllar Samuelssons Åkeri i Vretstorp AB och dess ägare, Fredrik Samuelsson, för deras betydande bidrag som länets entreprenör. Bolaget har utmärkt sig inom åkeri verksamhet och handel med värdepapper samt genom att erbjuda exceptionell service och pålitliga transporter till sina kunder.

Fredrik Samuelsson har visat sig vara en mästare inom sitt område och har imponerat kunderna med sin förmåga att hantera stora mängder grus på en och samma körning med endast en lastbil. Denna effektivitet och kapacitet har gjort honom till en eftertraktad entreprenör inom branschen.

Med en bakgrund där han började följa med sin far på lastbilsturer har Fredrik Samuelsson förfinat sina färdigheter och expertis genom åren. Hans dedikation till yrket och hans passion för att leverera enastående service har gjort Samuelssons Åkeri i Vretstorp AB till ett namn att lita på inom transportsektorn.

Genom att fortsätta erbjuda högkvalitativa tjänster och att upprätthålla sitt rykte som en pålitlig och effektiv åkerifirma kommer Samuelssons Åkeri i Vretstorp AB att fortsätta vara en ledande aktör på marknaden och en inspirationskälla för andra företag inom branschen. Vi gratulerar Fredrik Samuelsson och Samuelssons Åkeri i Vretstorp AB till deras välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör och önskar dem fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till Samuelssons Åkeri i Vretstorp AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Fredrik Samuelsson
Org.nr: 556708-8140
Mail: samuelssonsakeri@telia.com
Adress: Hässleberg 165 – 694 95 Vretstorp
Län: Örebro län
facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *