Vi hyllar On-Site Exhibitions AB för deras prestationer som Länets Entreprenör 2024!

Med sitt starka fokus och dedikation har företagets drivits framåt och skapat en framgångsrik verksamhet inom transport och logistik för mäss- och utställningsbranschen.

On-Site Exhibitions AB blivit känt för sin professionalitet och för sin förmåga att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder.

Tack vare företagets vision, ledarskap och erfarna team har företaget blivit en betydande aktör inom branschen och har etablerat sig som en pålitlig partner för sina kunder och samarbetspartners.

Genom att fortsätta sitt arbete med att leverera exceptionella tjänster och genom att upprätthålla sin höga standard av professionalism och kundservice kommer On-Site Exhibitions AB att fortsätta vara en framstående kraft inom branschen.

Vi gratulerar företagets VD Lena Ericson  och hela teamet på On-Site Exhibitions AB till deras välförtjänta utmärkelse och önskar dem fortsatt framgång i framtiden. Besök gärna deras hemsida för att lära dig mer om deras tjänster.

Vår passion för mässor och transporter är grunden till allt vi gör på On-Site Exhibitions AB. När man älskar sitt arbete, reflekteras det i varje projekt, varje leverans, och i de relationer vi bygger med våra kunder och samarbetspartners. Mässor, krångligt, special, udda platser eller ”bara” en vanlig frakt – hör av dig och låt oss titta på en lösning ! Vi älskar transporter! – VD Lena Ericson

Stort grattis till On-Site Exhibitions AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Lena Ericson
Org.nr: 556562-8251
Mail: lena@onsitegroup.se
Adress: Norra gubberogatan 30 – 416 63 Göteborg
Län: Västra Götalands län
onsitegroup.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *