Vi hyllar Peter Andersson och Nordiska Maskinkompaniet AB för deras enastående prestationer som länets entreprenör. Bolaget har visat sig vara en betydande aktör inom inköp, försäljning och uthyrning av bygg- och entreprenadmaskiner samt genomförande av entreprenadarbeten.

Nordiska Maskinkompaniet AB har utmärkt sig genom sin professionalism och engagemang för att tillhandahålla högkvalitativa maskiner och tjänster till sina kunder. Genom att erbjuda ett brett utbud av maskiner och tjänster har de inte bara möjliggjort framsteg inom bygg- och entreprenadsektorn, utan även bidragit till att driva utvecklingen framåt.

Med fokus på att tillhandahålla pålitliga lösningar och enastående service har Nordiska Maskinkompaniet AB blivit ett namn att räkna med inom branschen. Deras mångsidighet och förmåga att anpassa sig efter kundernas behov har gjort dem till en pålitlig partner för olika entreprenadprojekt.

Genom att fortsätta leverera på sin dedikation och strävan efter kvalitet kommer Nordiska Maskinkompaniet AB att fortsätta vara en drivande kraft inom branschen och en förebild för andra företag. Vi gratulerar Peter Andersson och Nordiska Maskinkompaniet AB för deras välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör och önskar dem fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till Nordiska Maskinkompaniet AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Peter Andersson
Org.nr: 556675-5830
Mail: peternmkab@gmail.com
Adress: STÅNGGÅNGSVÄGEN 27 – 811 35 Sandviken
Län: Gävleborgs län
nordiskamaskinkompaniet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *