Vi vill hylla Lars Gunnar Crampelle för hans betydande bidrag till näringslivet och för hans utmärkta arbete genom åren. Lars har visat enastående professionalism och dedikation i sitt arbete, vilket har gjort honom till en framstående företagsledare och entreprenör.

Under sin karriär har Lars haft privilegiet att arbeta med stora organisationer som NATO, vilket vittnar om hans kompetens och förmåga att hantera komplexa och krävande projekt. Hans erfarenheter och insikter har varit ovärderliga för både honom själv och de företag han har samarbetat med.

Bolaget, under Lars ledning, bedriver handel med dispensersystem samt produkter till kemisk industri. Deras verksamhet inkluderar även import och export av dessa produkter samt andra relaterade tjänster och produkter inom branschen.

Vi gratulerar Lars Gunnar Crampelle till att bli utnämnd som länets entreprenör och önskar honom fortsatt framgång och välgång i hans framtida strävanden. Hans bidrag till näringslivet är en inspiration för oss alla och visar på betydelsen av hårt arbete, engagemang och kompetens.

Stort grattis till DisCap Sweden Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Crampelle, Lars Gunnar
Org.nr: 556504-8419
Mail: LC@discap.se
Adress: Snickarvägen 1d – 132 38 Saltsjö-boo
Län: Stockholms län
discap.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *