Vi vill hylla Bo Ingvar Karlsson och hans företag, Bil & Schakt Stockholm AB, för deras enastående arbete och engagemang genom åren. Hans dedikation till att leverera högkvalitativa arbeten har gjort honom till en respekterad entreprenör och en pålitlig affärspartner för många.

Företagets verksamhet omfattar en bred skala av tjänster, inklusive bygg- och schaktarbeten på mark och byggnader, samt transporter med lastbilar och andra fordon i samband med dessa arbeten. Dessutom bedriver bolaget handel med och skötsel av fastigheter, samt utför reparationer på industriella maskiner och utrustning inom pappersmassaindustrin.

Bo och hans team på Bil & Schakt Stockholm AB strävar alltid efter att leverera arbeten av högsta kvalitet och att överträffa sina kunders förväntningar. Deras professionalism, expertis och dedikation har gjort dem till en pålitlig partner för olika projekt och behov inom branschen.

Vi vill tacka Bosse och hela teamet på Bil & Schakt Stockholm AB för deras ovärderliga bidrag till samhället och för deras framstående prestationer som har gjort dem förtjänta av utmärkelsen som länets entreprenör. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och önskar dem all lycka i framtiden.

Stort grattis till Bil & Schakt Stockholm AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Karlsson, Bo Ingvar
Org.nr: 556780-9842
Mail: bosse@bilschakt.se
Adress: Solbergastigen 3 – 135 67 Tyresö
Län: Stockholms län
bilschakt.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *