Tomas Andersson, grundare av Tomas Bulktransporter AB, har återigen blivit utnämnd till länets entreprenör för andra året i rad. Detta är en prestation som få förunnas, och det vittnar om Tomas starka engagemang och ledarskap inom åkeribranschen.

Tomas vill rikta en varm hyllning till sina barn, Emil, Linus och Sandra, som har varit ovärderliga stöd och medarbetare i företagets framgångar. Tillsammans utgör de en oslagbar team, redo att tackla alla utmaningar som kommer deras väg.

För Tomas är det viktigt att betona vikten av samarbete och familj. Genom att arbeta tillsammans som en enhet har de kunnat övervinna hinder och nå nya höjder. Deras dedikation och sammanhållning är en inspirationskälla inte bara för andra företagare, utan även för hela samhället.

Tomas Bulktransporter AB fortsätter att vara en ledande aktör inom åkeribranschen, och med Tomas Andersson vid rodret finns det inga gränser för vad företaget kan uppnå. Utmärkelsen som länets entreprenör är ett välförtjänt erkännande av Tomas hårda arbete och dedikation till sitt företag och dess framgång.

Stort grattis till Tomas Bulktransporter AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Tomas Andersson
Org.nr: 556657-1609
Mail: tomasbulk@hotmail.com
Adress: SOCKERTOPPSVÄGEN 2 – 544 92 Hjo
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *