Vi hyllar Markussons Åkeri AB och dess grundare Erland Markusson för deras enastående bidrag till transportbranschen i Östervåla. Som en pålitlig aktör inom åkeri, transport och lastbilar har företaget inte bara etablerat sig som en kraft att räkna med i regionen, utan även utmärkt sig genom sin dedikation till att erbjuda högkvalitativa tjänster till sina kunder.

Markussons Åkeri AB, Erland, är kända för sin pålitlighet och förmåga att hantera olika transportbehov med effektivitet och professionalism. Genom att erbjuda transport av gods och varor med lastbil samt möjligheten att hyra lastbil har de möjliggjort smidiga och pålitliga lösningar för både företag och privatpersoner i Östervåla och dess omgivningar.

Vi uppskattar även deras insatser för att hålla konkurrenskraftiga priser och för att aktivt engagera sig i att tillgodose kundernas unika behov. Genom att erbjuda kostnadseffektiva alternativ och en hög standard av service har Markussons Åkeri AB, Erland, blivit ett välrenommerat namn inom branschen och en uppskattad partner för alla som behöver transporttjänster i regionen.

Deras erkännande som länets entreprenör förkroppsligar deras dedikation och framgång inom branschen, och vi ser fram emot att fortsätta se dem växa och blomstra i framtiden.

Stort grattis till Erland Markussons Åkeri AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Erland Markusson
Org.nr: 556495-3486
Mail: e.markusson@telia.com
Adress: BUCKARBY – 740 48 Östervåla
Län: Uppsala län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *