Vi är stolta över att hylla Max Segerljung för hans enastående arbete och dedikation till Vännäs Verkstads Aktiebolag. Max har visat sig vara en mångsidig entreprenör genom sitt engagemang i två framstående bolag, Mix Ide och Vännäs Pulverlack. Hans enastående prestationer har gjort honom till en av de få som har lyckats vinna utmärkelsen som länets entreprenör två år i rad.

Vännäs Verkstads Aktiebolag strävar efter att vara en ledande aktör inom mekanisk verkstadsrörelse och har även en diversifierad portfölj som inkluderar handel med värdepapper och andra relaterade verksamheter. Maxs ledarskap och vision har varit avgörande för bolagets framgång och hans förmåga att driva verksamheten framåt har gjort ett betydande avtryck i branschen.

Genom att kombinera innovation med högkvalitativt arbete har Vännäs Verkstads Aktiebolag etablerat sig som en pålitlig partner och en förebild för andra inom branschen. Maxs unika förmåga att navigera genom utmaningar och hans ständiga strävan efter förbättring har varit nyckelfaktorer bakom bolagets framgång.

Vi gratulerar Max Segerljung och Vännäs Verkstads Aktiebolag till deras välförtjänta erkännande som länets entreprenör för andra året i rad. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till näringslivet och samhället som helhet.

Stort grattis till Vännäs Verkstads Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Max Segerljung
Org.nr: 556076-6353
Mail: Max@mixide.se
Adress: Penglund 106 – 911 94 Vännes
Län: Västerbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *