SYDISOLERING AB, under ledning av Roger Dahlberg, har etablerat sig som en ledande aktör inom isoleringsbranschen med en imponerande historia som sträcker sig över 20 år. Roger, känd för sitt dedikerade arbete och starka värderingar, har inte bara byggt upp ett framgångsrikt företag utan även skapat en unik arbetsmiljö som präglas av professionalism och kvalitet.

En av de mest anmärkningsvärda aspekterna hos SYDISOLERING AB är dess betoning på mångfald och inkludering. Med en övervägande kvinnlig arbetsstyrka har företaget inte bara utmärkt sig genom sitt engagemang för jämställdhet utan också genom att leverera enastående resultat. Rogers dotter, Frida Dahlberg, och Kenny Erlandsson är två exemplariska individer som kommer att ta över företaget och fortsätta dess framgångsrika arv.

Roger Dahlberg är inte bara en skicklig entreprenör utan även en mentor och utbildare inom branschen. Hans filosofi att utföra arbete med samma omsorg och uppmärksamhet som om det vore hemma hos sig själv har blivit en ledstjärna för hela teamet på SYDISOLERING AB. Denna tillvägagångssätt resulterar inte bara i enastående arbete utan också i långvariga kundrelationer och positiva omdömen.

SYDISOLERING AB:s verksamhet sträcker sig över olika områden inom isolering och plåtarbeten, inklusive ventilationsisolering, plåtbeklädnader, brandtätning och rivningsarbeten. Med sin starka kompetens och erfarenhet fortsätter företaget att leverera pålitliga och effektiva lösningar till sina kunder.

Roger Dahlberg och SYDISOLERING AB är en sann inspiration inom branschen och deras engagemang för kvalitet och professionalism sätter standarden för andra företag att följa. Med en ljus framtid framför sig är det ingen tvekan om att SYDISOLERING AB kommer att fortsätta att vara en ledande kraft inom isolerings- och plåt arbetsbranschen.

Stort grattis till SYDISOLERING AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Roger Dahlberg
Org.nr: 556785-0192
Län: Kronobergs län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *