PSI Services AB är inte bara ett företag som erbjuder enkla tjänster. De är experter inom sitt område och strävar ständigt efter att erbjuda de mest effektiva och innovativa lösningarna för sina kunder. Med en kombination av erfarenhet och nytänkande har de skapat en stark position på marknaden.

Jacob Dreyer, den nuvarande VD:n, har visat sig vara en inspirerande ledare som inte bara fokuserar på att driva företaget framåt ekonomiskt, utan också på att skapa en företagskultur där alla medarbetare känner sig värdefulla och engagerade.

Hans ledarskap har inspirerat till en ökad produktivitet och en starkare sammanhållning inom företaget. Med en vision om att fortsätta växa och utvecklas har PSI Services AB inte bara sikte på att upprätthålla sin position som ledande inom branschen utan också att ständigt sträva efter att förbättra och utveckla sina tjänster för att möta kundernas behov på bästa möjliga sätt.

Genom att kombinera högkvalitativ service med en stark arbetsetik och en passion för att göra skillnad, fortsätter PSI Services AB att vara en förebild inom sitt område och en viktig del av det lokala näringslivet.

Stort grattis till PSI Services AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jacob Dreyer
Org.nr: 556933-7214
Mail: jacob.dreyer@psiservices.se
Adress: OVÄDERSGATAN 10 B – 418 34 – Göteborg
Län: Västra Götalands län
http://psiservices.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *