Nawroz Gross AB och dess VD, Dler Raheem, har blivit utnämnda till länets entreprenör och mottar nu välförtjänt erkännande för sitt enastående arbete. Med fokus på kvalitet, kundkontakt och ärlighet har företaget gjort sig känt som en ledande aktör på marknaden.

Dler Raheem, en stolt individ från Kurdistan, har visat på en imponerande entreprenörsanda och en förmåga att övervinna hinder på vägen till framgång. Med erfarenhet från sitt hemland har han framgångsrikt byggt upp sin verksamhet och drivit den till snabb tillväxt och framgång.

Nawroz Gross AB har etablerat sig som en pålitlig leverantör inom import, export och grossistverksamhet av livsmedelsprodukter. Med en dedikation till att leverera högkvalitativa produkter och att upprätthålla starka kundrelationer har företaget skapat en framgångsrik affärsmodell som fortsätter att blomstra.

Med utmärkelsen som länets entreprenör för år 2023 i ryggen ser Dler Raheem och Nawroz Gross AB ljust på framtiden. Med en fortsatt fokus på kvalitet och en passion för att betjäna sina kunder kommer företaget att fortsätta att växa och leverera enastående resultat.

Vi gratulerar Nawroz Gross AB och Dler Raheem till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till näringslivet och samhället i stort.

Stort grattis till Nawroz Gross AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Dler Raheem
Org.nr: 559116-7050
Mail: darco.kamran@hotmail.com
Adress: LÄRJEÅGATAN 2 – 415 02 Göteborg
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *