Mellby Horsepower AB, som ägs och drivs av Johan och Cizzi Almby, har utmärkt sig som länets entreprenör och får nu det välförtjänta certifikatet. Deras engagemang och dedikation till verksamheten har gjort dem till en framstående aktör i både hästvärlden och gymindustrin.

Sedan Johan och Cizzi Almby köpte gården och flyttade från Stockholm till Mellby år 2012 har de drivit hästverksamhet med fullt engagemang och hängivenhet. Cizzi Almby, med sin långa erfarenhet av hästar sedan tre års ålder, har varit en central figur inom verksamheten.

Hennes passion för hästar är uppenbar genom hennes omsorgsfulla engagemang och dedikation till deras välbefinnande. Det sägs att hon köper mer utrustning till sina hästar än till sin egen man, vilket visar hur mycket hästarna betyder för henne.

Utöver sin framgångsrika hästverksamhet har Mellby Horsepower AB även spelat en avgörande roll i utbyggnaden av gym i Sverige. Deras närvaro och bidrag inom gymindustrin har varit betydelsefull och visar på deras mångsidighet och kapacitet att lyckas inom olika områden.

Vi gratulerar Johan och Cizzi Almby samt Mellby Horsepower AB till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till både hästsporten och gymindustrin.

Stort grattis till Mellby Horsepower AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Johan Almby
Org.nr: 559035-7769
Mail: info@mellbyhorsepower.se
Adress: MELLBY 521 – 312 96 Laholm
Län: Hallands Län
mellbyhorsepower.webnode.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *