Vi är stolta över att utnämna VD, Tomas Axelsson, för andra året i rad som länets entreprenör. Tomas är en sann förebild inom branschen och hans passion för skogsarbete är en drivkraft som tar hans engagemang till en helt ny nivå.

Tomas är inte bara en skicklig entreprenör utan även en kärleksfull partner och en inspirerande ledare. Han vill rikta en stor hyllning till sin partner, Nadja Milsten, som har varit en oskattbar stöttepelare och en konstant närvaro i hans liv, både professionellt och personligt. Deras partnerskap kompletterar varandra på ett enastående sätt och har varit en nyckel till företagets framgång.

Alex Skogsservice AB är en vinst för alla skogsälskare. Under Tomas ledning har företaget blivit en förebild för unga entreprenörer och en inspirationskälla för alla som är verksamma inom branschen. Hans dedikation till sitt arbete och hans förmåga att möta utmaningar med uthållighet och entusiasm har gjort honom till en respekterad och beundrad ledare.

Med sitt engagemang och sin expertis har Tomas och hans team på Alex Skogsservice AB banat väg för innovation och framsteg inom skogsbranschen. Genom att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster och inspirera andra att följa sina drömmar kommer företaget att fortsätta sin framgångsrika resa och göra betydande bidrag till branschen och samhället som helhet.

Vi gratulerar Tomas Axelsson och Alex Skogsservice AB till deras välförtjänta erkännande som länets entreprenör för andra året i rad och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och insatser inom skogsbranschen.

Stort grattis till Alex Skogsservice AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Tomas Axelsson
Org.nr: 556595-2255
Mail: info@alexskogsservice.com
Adress: NORR KÄLLSTAVÄGEN 6 – 148 96 Sorunda
Län: Stockholms län
alexskogsservice.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *