A.g.R. Certification Sweden Aktiebolag, grundat av Mattias Rydberg och Anders Ring år 2001, har blivit erkänt som länets entreprenör för sin enastående verksamhet.

Sedan starten har Mattias och Anders satt högt fokus på kvalitet och kundnöjdhet, vilket har lett till långvariga relationer med sina kunder. Med sin expertis och dedikation hjälper de företag att förbättra sina verksamheter och uppnå internationella standarder för kvalitetshantering, miljöledning och arbetsmiljö.

A.g.R. Certification är ackrediterat av SWEDAC och erbjuder certifieringstjänster enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Genom kostnadseffektiva revisioner strävar de efter att förbättra affärsmöjligheter, arbetsmiljö och minska miljöpåverkan för sina klienter.

Mattias vill rikta ett särskilt tack till Anders för hans långa och lojala engagemang i företaget. Som medgrundare har Anders varit en nyckelperson genom hela resan och nu närmar sig pensionen, vilket gör det tillfälle att uppmärksamma hans bidrag till framgången. Initialerna “A.g.R” i bolagsnamnet står faktiskt för Anders Ring, vilket visar på hans betydelse för företaget.

A.g.R. Certification Sweden Aktiebolag fortsätter att vara en ledande aktör inom certifieringsbranschen, med sitt åtagande för hög kvalitet, kundnöjdhet och professionell service.

Stort grattis till A.g.R. Certification Sweden Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Mattias Rydberg
Org.nr: 556608-8802
Mail: mattias@agrcertification.se
Adress: BOX 37 – 131 06 NACKA
Län: Stockholms län
agrcertification.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *