Mira Aaltonen och Ponnystall Stockholm AB har blivit tilldelade utmärkelsen som länets entreprenör för andra gången, vilket är ett fantastiskt erkännande för deras enastående arbete inom branschen. Det är inte bara en gång som Mira och hennes team har visat sin dedikation och expertis, utan nu belönas de ännu en gång för sin framgångsrika verksamhet.

Som en av de få företagen som har blivit utvalda som en av 150 företagsdrivna ridskolor i Sverige, visar det på den höga standard och professionalism som präglar Ponnystall Stockholm AB. Mira Aaltonen har inte bara etablerat sig som en framstående entreprenör utan har även gjort betydande bidrag till ridsportgemenskapen i Sverige.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och skapa en trygg och professionell miljö för både hästar och ryttare har Ponnystall Stockholm AB blivit ett nav för ridsportentusiaster i regionen.

Mira och hennes team är inte bara affärsmässigt framgångsrika utan har även visat ett starkt engagemang för välfärden för både hästar och människor. Med deras dedikation och passion för ridsporten fortsätter de att vara en viktig del av samhället och en förebild för andra inom branschen.

Vi gratulerar Mira Aaltonen och Ponnystall Stockholm AB till denna prestigefyllda utmärkelse och önskar dem fortsatt framgång i framtiden. För mer information om deras verksamhet, besök deras hemsida nedanför.

Stort grattis till Ponnystall Stockholm AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Mira Aaltonen
Org.nr: 556848-3902
Mail: info@ponnystall.se
Adress: Lemshagavägen 1-3 – 134 61 Ingarö
Län: Stockholms län
ponnystall.ponycontrol.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *