Kenan Celik och Backman Gruppen AB har blivit hedrade som länets entreprenör, och det är ingen överraskning med tanke på deras imponerande bakgrund och engagemang och utmärkelse året 2023 och återigen 2024.

Med hela 28 års erfarenhet inom bygg och städbranschen är Kenan Celik och hans team väl rustade för att möta olika utmaningar och behov inom sektorn.

Backman Gruppen AB erbjuder en omfattande verksamhet som sträcker sig över många områden inom bygg och städ. Med ett dedikerat team av erfarna och kunniga medarbetare är de redo att rycka in och lösa uppdrag, oavsett om det gäller kortvariga eller långsiktiga projekt.

Som servicebolag är deras främsta mål att vara tillgängliga och flexibla för sina kunder. De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive säkra lyft, bodstädning, byggstädning samt fastighetsskötsel och kontorsstädning. Deras närvaro som underentreprenör i större byggprojekt har gjort dem till en betrodd partner inom branschen.

Kenan Celik och Backman Gruppen AB förtjänar verkligen den uppmärksamhet de fått som länets entreprenör, och deras seger år 2023 är ett bevis på deras dedikation och professionella kvaliteter. Vi gratulerar dem till deras framgångar och ser fram emot att fortsätta följa deras resa inom branschen.

Stort grattis till Backman Gruppen AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Kenan Celik
Org.nr: 556676-4907
Mail: kenan.celik@backmangruppen.se
Adress: BOX 1044 – 171 21 Solna
Län: Stockholms län
backmangruppen.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *