Annelie Rosenquist AlternativMedicin & Spa AB har utsetts till länets entreprenör för andra året i rad, och det är verkligen en välförtjänt utmärkelse för deras exceptionella arbete. Beläget mellan Åmål och Säffle på ön Gränsön erbjuder de en fridfull och idyllisk plats vid sjökanten, vilket gör det till ett sant paradis för avkoppling och välbefinnande.

Med en stark inriktning på att tillgodose kundernas önskemål och skapa en hemtrevlig atmosfär, har Annelie Rosenquist AlternativMedicin & Spa AB blivit en av de mest rekommenderade spa anläggningarna i länet. Deras omsorgsfullt utformade behandlingar och unika upplevelser har gjort dem till ett populärt val för avkoppling och hälsa.

Paradisets Spa & Konferens AB har inte bara lyckats säkra priset som länets entreprenör två år i rad, utan det är också ett bevis på Anneli Rosenquists engagemang och hennes enastående prestationer genom åren. Deras förmåga att leverera kvalitativa kroppsbehandlingar, erbjuda försäljning av natur- och homeopatmedicin, samt tillhandahålla spa-upplevelser och uthyrning av lokaler visar på deras mångsidighet och kompetens.

Vi gratulerar Annelie Rosenquist och hennes team för denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa. För dem som söker en oas av avkoppling och välbefinnande är Annelie Rosenquist AlternativMedicin & Spa AB det perfekta valet.

Stort grattis till Annelie Rosenquist AlternativMedicin & Spa AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Anneli Rosenquist
Org.nr: 556916-8387
Mail: info@paradisetsspa.se
Adress: Axgatan 165 – 431 40 Mölndal
Län: Värmlands län
paradisetsspa.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *