Det är med stor glädje och respekt vi hyllar Irene Eriksdotter Gunhild, grundare och VD för AdmEko Redovisning AB, för hennes enastående insatser och framgångar som företagsledare. Med över 25 års erfarenhet inom branschen har Irene visat sig vara en verklig pionjär och ledande kraft, och att bli utnämnd till länets entreprenör två år i rad är ett bevis på hennes exceptionella arbete och dedikation.

Som en engagerad entreprenör är Irene djupt engagerad i att tillhandahålla högkvalitativa tjänster och personlig service till sina kunder. Hon strävar efter att förstå sina kunders unika behov och att erbjuda skräddarsydda lösningar som hjälper dem att uppnå sina affärsmål. Genom att prioritera kvalitet och noggrannhet i varje aspekt av sitt arbete har Irene lyckats skapa en stark företagskultur som präglas av professionalism och engagemang.

En av nycklarna till Irenes framgång ligger i hennes förmåga att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer med sina kunder. Genom att sätta kundens behov i första hand och att leverera över förväntningarna har hon lyckats vinna förtroendet och lojaliteten hos många företag och organisationer i området. Hennes engagemang för kundnöjdhet och välmående har gjort AdmEko Redovisning AB till ett ledande namn inom branschen.

AdmEko Redovisning AB är känt för att erbjuda ett brett utbud av redovisnings- och ekonomitjänster av högsta kvalitet. Genom att kombinera expertis, erfarenhet och innovation strävar företaget alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar och att leverera resultat av högsta kvalitet.

Irene Eriksdotter Gunhild är en sann förebild och inspirationskälla för entreprenörer över hela landet. Hennes dedikation, professionalism och passion för sitt arbete är ett beundransvärt exempel på vad som är möjligt att uppnå genom hårt arbete och engagemang. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta följa Irenes framgångar och AdmEko Redovisning AB:s växande inflytande inom branschen.

Stort grattis till AdmEko Redovisning AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Irene Eriksdotter Gunhild
Org.nr: 556763-3382
Mail: irene@admeko.se
Adress: JÄRNVÄGSGATAN 4 – 268 31 Svalöv
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *