Vi är hedrade att hylla Traditionsbyggen i Gnesta AB och dess VD, Håkan Ekstrand, för deras enastående arbete och bidrag till lokalsamhället. Håkan Ekstrand har ägnat sitt liv åt entreprenörskap och arbetar hårt varje dag för att förverkliga sina drömmar. Hans passion och engagemang för sitt arbete har varit en drivkraft sedan han var ung, och hans envisa arbetsmoral har banat vägen för framgång för Traditionsbyggen i Gnesta AB.

Vi vill också rikta en stor hyllning till alla kunder som har valt att lita på Traditionsbyggen i Gnesta för sina bygg- och renoveringsbehov. Det är genom deras stöd och förtroende som företaget har kunnat växa och blomstra under åren. Utan deras lojalitet och stöd skulle inte Traditionsbyggen i Gnesta kunna fortsätta att leverera högkvalitativa tjänster och skapa vackra och funktionella hem åt människor i området.

Vi får inte heller glömma att hylla Håkan Ekstrands kära fru för hennes ovärderliga stöd och uppoffringar. Bakom varje framgångsrik entreprenör finns oftast en stark och stöttande partner som delar på både glädje och utmaningar. Hennes bidrag till företagets framgång kan inte underskattas.

Traditionsbyggen i Gnesta AB är kända för att skapa kundanpassade lösningar inom nybyggnation, renovering, inredningssnickerier, dörrar, fönster, reparationer och annan träförädling. Med många års erfarenhet och expertis i bagaget kan de erbjuda skräddarsydda och högkvalitativa lösningar som passar varje kunds stil och behov. Deras platsbyggda möbler och skräddarsydda inredningslösningar har gjort dem till ett populärt val för dem som vill förvandla sina hem till något speciellt.

Sammanfattningsvis är Traditionsbyggen i Gnesta AB ett företag som inte bara levererar högkvalitativa byggtjänster utan också förkroppsligar företagets motto: att skapa vackra och funktionella hem som berikar människors liv. Vi hyllar Håkan Ekstrand och hela teamet på Traditionsbyggen i Gnesta AB för deras dedikation, professionalism och enastående bidrag till lokalsamhället. Med deras fortsatta engagemang och kreativitet är vi övertygade om att de kommer att fortsätta att vara en ledande aktör inom byggbranschen och inspirera andra företag att följa deras exempel.

Stort grattis till Traditionsbyggen i Gnesta AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Håkan Ekstrand
Org.nr: 556566-5006
Mail: hakan@lebro.se
Adress: LEBRO 1 – 646 93 Gnesta
Län: Östergötlands län
traditionsbyggen.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *