Vi hyllar Liljegrens Måleri AB och dess grundare, Robert Liljegren, för deras imponerande resa och dedikation till måleribranschen. Genom åren har Robert visat prov på enastående professionalism och ett starkt engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder.

Robert Liljegren, en entreprenör som har varit verksam inom måleribranschen i många år, har genomgått en resa som är värd att uppmärksammas. Med en passion för sitt arbete och en stark vilja att göra skillnad har Robert byggt upp Liljegrens Måleri AB till att bli ett framstående företag inom branschen.

En viktig del av Roberts framgång är den stödjande roll som hans fru, Anette, har spelat. Hennes support och engagemang har varit en viktig del av företagets utveckling och framgång. Tillsammans har de format Liljegrens Måleri AB till det företag det är idag.

Liljegrens Måleri AB erbjuder en rad olika tjänster inom måleribranschen, inklusive målning av både inomhus- och utomhusytor. Med en stark betoning på kvalitet och noggrannhet ser Robert till att varje jobb utförs med precision och professionalism. Kunden är alltid i fokus, och Robert strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Företaget bedriver också personaluthyrning och kapitalförvaltning, vilket visar på Roberts mångsidighet och företagets förmåga att anpassa sig till olika affärsområden.

Genom sitt noggranna arbete och sitt starka kundfokus har Liljegrens Måleri AB blivit ett respekterat namn inom branschen. Deras rykte för kvalitet och professionalism har gjort dem till en pålitlig partner för många kunder och företag.

Vi hyllar Robert Liljegren och Liljegrens Måleri AB för deras enastående arbete och önskar dem fortsatt framgång i framtiden. Med deras dedikation och engagemang är vi övertygade om att de kommer att fortsätta att leverera högkvalitativa tjänster och göra skillnad för sina kunder och samhället i stort.

Stort grattis till Liljegrens Måleri AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Robert Liljegren
Org.nr: 559097-3250
Mail: robert.liljegren@hotmail.se
Adress: SVELVIKSVÄGEN 47 – 592 40 Vadstena
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *