Vi vill hylla Jun Ren Akupunktur AB och dess VD, Jun Ren, för deras enastående arbete inom komplementär medicin och för deras bidrag till hälsan och välbefinnandet för människor i vårt län. Jun Ren är en högt kvalificerad och erfaren utövare av kinesisk medicin och akupunktur, och Juns engagemang för att hjälpa andra att uppnå optimal hälsa har gjort kliniken till en uppskattad resurs i samhället.

Juns gedigna utbildning från Beijing University of Traditional Chinese Medicine och många års erfarenhet av både praktik och undervisning har gett henne en djup förståelse för principerna och teknikerna inom kinesisk medicin.

Som den tredje generationens utövare av kinesisk medicin i sin familj är Jun Ren förankrad i traditionella läkekonsten samtidigt som hon är öppen för nya tekniker och metoder för att förbättra sina behandlingar. Genom att kombinera sina kunskaper och erfarenheter från både Kina och västvärlden kan hon erbjuda sina patienter skräddarsydda och effektiva behandlingar som främjar hälsa och välbefinnande på ett holistiskt sätt.

Utöver sin akademiska och praktiska erfarenhet har Jun Ren också investerat tid och resurser i vidareutbildning inom området som kosmetisk akupunktur och traditionell kinesisk ansiktsläsning. Juns expertis sträcker sig över en rad olika områden inom kinesisk medicin, vilket gör henne till en mångsidig och kompetent utövare.

Jun Ren Akupunktur AB är inte bara en klinik, det är en plats där människor kan vända sig för att få helhetsorienterad vård och personlig uppmärksamhet. Juns engagemang för sina patienters välbefinnande och hennes passion för att förbättra deras livskvalitet är beundransvärd och förtjänar erkännande.

Vi är stolta över att ha Jun Ren och hennes klinik-Ren Akupunktur i vårt län och ser fram emot att fortsätta samarbetet för att främja hälsa och välbefinnande för alla invånare.

Stort grattis till Jun Ren Akupunktur AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jun Ren
Org.nr: 556632-0619
Mail: info@renakupunktur.nu
Adress: Ranängsgatan 16, 41664, Göteborg
Län: Västra Götalands län
renakupunktur.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *