Vi hyllar Johan Holmstedt, grundare och VD för JH-mek AB, har under årens lopp visat enastående prestationer och dedikation till sitt företagande.

Men bakom varje framgångsrik entreprenör finns ofta en stark och stöttande familj som spelar en avgörande roll. Johan vill rikta en varm hyllning till sin familj, som har stått vid hans sida genom tjockt och tunt. Speciellt vill han tacka sin far, Harry Holmstedt, för hans ovärderliga stöd och vägledning. Med sin egen erfarenhet som företagare har Harry varit en viktig mentor och stöttepelare för Johan under hela hans entreprenörsresa.

För familjen Holmstedt är entreprenörskap inte bara ett yrke utan en livsstil och en del av deras DNA. Det är den drivkraften och passionen som har genomsyrat JH-mek AB sedan dess start. Företaget är inriktat på tillverkning och reparationer av båt, fordon, jord och skogsbruksmaskiner, och Johan har tagit detta uppdrag med stor ansvarskänsla och engagemang.

För Johan är JH-mek AB mer än bara ett företag. Det är en del av hans identitet och en symbol för hans hängivenhet till sitt arbete och hans passion för att skapa något hållbart och meningsfullt. Hans företag är ett levande bevis på kraften i hårt arbete, uthållighet och familjens stöd.

I en tid där entreprenörskapet ofta glorifieras för dess glamorösa sidor är det viktigt att komma ihåg de verkliga hjältarna bakom företagen – de människor som kämpar, offrar och växer tillsammans med sina företag. Johan Holmstedt och JH mek AB är en sådan historia en hjärtevärmande saga om entreprenörskap, hängivenhet och familjens styrka.

Stort grattis till JH-mek AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Johan Holmstedt
Org.nr: 556838-7251
Mail: jhmek@telia.com
Adress: ARNEBERGA – 592 91 Vadstena
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *