Vi hyllar Jämtländska MATSALEN AB och dess VD, Bo Turesson, för deras enastående arbete och dedikation till att erbjuda förstklassig mat och service år efter år. Bo och hans team har visat en imponerande vilja att gå den extra milen för att säkerställa att deras kunder får en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker Jämtländska Matsalen.

En stor del av Jämtländska Matsalens framgång kan tillskrivas Bo Turessons oöverträffade engagemang och passion för sin verksamhet. Hans outtröttliga arbetsmoral och önskan att göra det lilla extra för varje gäst har gjort Matsalen till en populär destination för matälskare i Östersund och dess omgivningar.

Tillsammans med sin partner Linda och deras dedikerade team av medarbetare har Bo skapat en atmosfär av värme och välkomnande där gästerna känner sig som hemma. Varje dag serveras minst två läckra husmans rätter, och på fredagar avslutas måltiden alltid med en läcker dessert. Men det är inte bara måltiderna som imponerar på Jämtländska Matsalen deras bageri erbjuder också ett brett utbud av läckert surdegsbröd och andra bakverk, bakade med kärlek och omsorg.

Förutom att erbjuda enastående mat och bakverk är Jämtländska Matsalen också engagerade i att utbilda och inspirera andra inom branschen. Genom att erbjuda utbildningar inom bakning och matlagning delar de med sig av sin kunskap och passion till nästa generation av kockar och bagare.

Bo Turesson och Jämtländska Matsalen AB är inte bara ett företag – de är en del av gemenskapen och en källa till stolthet för invånarna i Jämtland. Deras passion för mat och service har gjort dem till en av länets mest älskade entreprenörer, och vi är stolta över att få hylla dem för deras enastående prestationer.

Stort grattis till Jämtländska MATSALEN AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Bo Turesson
Org.nr: 556861-3771
Mail: bo@jamtlandskamatsalen.se
Adress: ODENSKOGSVÄGEN 42 – 831 48 Östersund
Län: Jämtlands län
matochmat.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *