Det är med stolthet och glädje vi hyllar Tandexperten Sverige AB och VD Madelein Mathies för deras utmärkelse som länets entreprenör. Tandexperten Sverige AB har etablerat sig som en betydande aktör inom tandvårdsbranschen och har fortsatt att blomstra under Madelein Mathies ledarskap.

Vi vill rikta en särskild hyllning till Artur Stefan Östlund för hans mångåriga och exemplariska arbete inom företaget. Hans insatser har varit en viktig del av Tandexpertens framgångssaga och har bidragit till att bygga upp företagets starka rykte och kundbas.

Det är även värt att betona Madelein Mathies prestationer och engagemang som VD för Tandexperten Sverige AB. Genom sitt ledarskap och visionära strategier har hon fortsatt att driva företaget framåt med en stark inriktning på kvalitet och innovation. Att ta över ett företag och leda det framgångsrikt är en betydande prestation, och Madelein har visat sig vara en inspirerande och kompetent ledare.

Vi vill också tacka alla som har varit delaktiga i Tandexpertens framgångar, från medarbetare och kunder till leverantörer och samarbetspartners. Det är tillsammans som teamet på Tandexperten Sverige AB har lyckats uppnå och överträffa sina mål och fortsätta att leverera högkvalitativa tandvårdstjänster och dentala material till sina kunder.

Tandexperten Sverige ABs fokus på handel med dentala material och tandtekniska tjänster samt medicinteknik är av avgörande betydelse för att säkerställa högkvalitativ tandvård och patientvård. Vi ser med spänning fram emot Tandexpertens fortsatta framgångar och deras fortsatta bidrag till att främja god tandhälsa och välbefinnande för sina kunder.

Stort grattis till Tandexperten Sverige AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Madelein Mathies
Org.nr: 556938-1055
Mail: madeleine@cervident.se
Adress: Johnerikssonväg abc huset – 200 21 malmö
Län: Skåne län
www.cervident

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *