I hjärtat av Lund finns ett företag som inte bara handlar om affärer, utan om att göra skillnad i människors liv. Mehera AB, under ledning av VD Inga Kerstin Rose-Marie Rubenson, har blivit utnämnt till länets entreprenör och det är ingen överraskning med tanke på deras dedikation och engagemang för samhället.

Mehera AB är specialiserade på uthyrning av personliga assistenter och utförande av assistansförrättningar. Deras verksamhet sträcker sig bortom enbart affärsdrivande, det handlar om att erbjuda stöd och hjälp till dem som behöver det mest. Varje år går de in med full kraft och engagemang för att göra livet lite lättare för dem som behöver assistans i vardagen.

Det som särskiljer Mehera AB är deras personliga engagemang och genuina vilja att göra skillnad. Varje insats görs med omsorg och med hjärtat på rätta stället. Det är inte bara ett jobb för dem, det är en passion att hjälpa andra och göra samhället till en bättre plats för alla.

En viktig del av Mehera AB:s framgång är VD Inga Kerstin Rose-Marie Rubenson, en ledare som inte bara driver företaget framåt utan också inspirerar andra med sitt exempel. Genom hennes ledarskap har Mehera AB blivit en välrenommerad aktör inom branschen och ett företag som andra ser upp till.

Men bakom varje framgångsrik ledare finns ofta en stark partner. I fallet med Mehera AB är det Ingas hustru, som också är VD, som förtjänar en hyllning för sitt stöd och sin tro på företagets vision och mål.

Välkommen till Mehera AB! Ett företag som inte bara erbjuder en tjänst, utan också ett stöd och en hjälpande hand till dem som behöver det mest. Med ett stort hjärta och en vilja att göra skillnad, fortsätter Mehera AB att vara en ljusstjärna i samhället och ett företag som förtjänar all hyllning och erkännande det får. De söker även medarbetare som vill bidra till samma nytta. Jobb länken finns på deras hemsida.

Stort grattis till Mehera AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Inga Kerstin Rose-Marie Rubenson
Org.nr: 556808-6218
Mail: mehera@telia.com
Adress: KVARNKROKEN 31 – 226 47 Lund
Län: Skåne län
https://mehera.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *