Mariapark SOL AB, under ledning av Nicolas Peter Kouzas, har blivit tilldelad utmärkelsen som länets entreprenör för deras banbrytande arbete inom energilösningar och miljöoptimering. Som en integrerad del av Mariapark EL gruppen har företaget varit i spetsen för att erbjuda innovativa lösningar för energiförsörjning och hållbarhet.

Genom att erbjuda helhetslösningar från konceptualisering till genomförande och eftermarknadsservice har företaget blivit en pålitlig partner för sina kunder. Mariapark SOL har etablerat sig som en ledande leverantör av energilösningar för olika sektorer, inklusive villor, bostadsrättsföreningar, företag och lantbruk. Energilösningar på Framkant Företaget specialiserar sig på flera nyckelområden inom energisektorn, inklusive solceller, energilagring, laddningslösningar och smarta hem teknologier.

Mariapark SOL har byggt upp en erfaren och kvalificerad personal som kan hantera alla aspekter av projekten, från planering och projektering till installation och underhåll. Deras långa erfarenhet och branschkunskap ger kunderna en trygghet och en garanti för högkvalitativa resultat.

Med en tydlig vision om att främja hållbar utveckling och erbjuda de bästa energilösningarna på marknaden ser Mariapark SOL fram emot att fortsätta sin tillväxtresa och forma framtiden för energiförsörjning. Genom sitt engagemang för innovation och kvalitet har företaget befäst sin ställning som en ledare inom branschen och kommer att fortsätta att leverera banbrytande lösningar för en hållbar framtid.

Stort grattis till Mariapark SOL AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Kouzas, Nicolas Peter
Org.nr: 556084-7112
Mail: nico@mariaparkel.se
Adress: FLORETTGATAN 39 – 254 67 Helsingborg
Län: Skåne län
mariaparksol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *