Det är med glädje och stolthet vi hyllar Bertha Andreas Johannes och SafeSack Scandinavia AB för deras betydande prestationer och framstående ledarskap som länets entreprenörer. Under Andreas Johannes ledning har SafeSack Scandinavia AB visat enastående engagemang och innovation inom utvecklingen av plastprodukter och industriemballage.

Andreas förtjänar en varm hyllning för hans hårda arbete och dedikation till företagets framgång. Hans visionära ledarskap och strävan efter kvalitet har varit avgörande för SafeSack Scandinavia AB:s framgångar och tillväxt.

Vi vill också rikta en hyllning till Andreas fru för hennes viktiga stöd och bidrag till företagets verksamhet. Deras gemensamma engagemang och insatser har varit en central del av SafeSack Scandinavia AB:s resa och framgångar.

Genom att aktivt söka nya medarbetare visar SafeSack Scandinavia AB sin ambition att expandera och etablera sig över hela Europa. Deras fokus på tillväxt och utveckling är beundransvärt och inspirerande för näringslivet.

Vi gratulerar Bertha Andreas Johannes och hela teamet på SafeSack Scandinavia AB för deras framgångar och deras betydande bidrag till branschen. Med deras passion för innovation och höga kvalitetsstandarder är vi övertygade om att de kommer att fortsätta att blomstra och nå nya höjder på den europeiska marknaden.

Stort grattis till SafeSack Scandinavia AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Bertha, Andreas Johannes
Org.nr: 556580-9927
Mail: info@safesack.com
Adress: Skåneporten 12 – 286 38 Örkelljunga
Län: Skåne län
safesack.com

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *