Vi hyllar NT Bygg AB och Förvaltning Aktiebolag och dess VD, Ola Jacobsson, för deras enastående prestationer inom byggbranschen. Tillsammans med sin fru, Helene Jacobsson, samt det dedikerade teamet av medarbetare, har de arbetat hårt för att upprätthålla en hög standard av kompetens och professionalism.

NT Bygg är inte bara ett byggföretag; det är en symbol för kvalitet och pålitlighet. Sedan företagets grundande 1986 har de visat upp en imponerande förmåga att utföra alla typer av byggnadsarbeten med precision och skicklighet. Med en personalstyrka på 10 anställda och en bred kompetens inom alla områden inom byggsektorn, har de blivit en pålitlig partner för uppdragsgivare i Nordmaling, Bjurholm, Umeå, Vännäs kommun och dess omgivningar.

Det som verkligen utmärker NT Bygg är deras kundfokus och förmåga att erbjuda helhetslösningar från idé till färdig produkt. Genom att sätta kunden i centrum och erbjuda ansvarsförsäkring som ett tecken på deras professionalitet, har de skapat en stark förtroendebas bland företag, försäkringsbolag, kommuner och privatpersoner.

Deras breda kontaktnät och goda samarbete med leverantörer och underentreprenörer är ytterligare bevis på deras engagemang för att leverera bästa möjliga resultat till sina kunder. Vi är stolta över att hylla NT Bygg för deras enastående insatser och önskar dem fortsatt framgång i deras framtida projekt.

Stort grattis till Nyåkers Trafik Bygg och Förvaltning Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Ola Jacobsson
Org.nr: 556213-9120
Adress: BRATTSBACKAVÄGEN 5 – 914 94 Nyåker
Län: Västerbottens län
ntbygg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *