Det är med stor glädje och uppskattning vi hyllar E. Ettestam Elektronik AB och VD Erik Ettestam för deras framstående insatser och utmärkelse som länets entreprenör. Under Eriks ledning har företaget visat enastående engagemang och kompetens inom elektronik och mekanik branschen.

E. Ettestam Elektronik AB har etablerat sig som en betrodd aktör inom handel, konstruktion och tillverkning av kundanpassad elektronik och mekanik. Deras verksamhet sträcker sig över olika områden såsom medicin, flyg, data, bil, båt, motor, samt batterier och kablar. Med en mångsidig portfölj har de inte bara mött kundernas behov utan även överträffat förväntningarna.

Erik Ettestam förtjänar en varm hyllning för sitt ledarskap och dedikation till företagets framgång. Hans visionära strategier och förmåga att navigera i en snabbrörlig bransch har varit avgörande för E. Ettestam Elektronik AB:s framgångar och tillväxt.

Vi vill också lyfta fram Eriks engagemang för samhället genom företagets breda verksamhetsspektrum, inklusive entreprenadverksamhet inom snöröjning och markanläggning. Deras deltagande i samhällsbyggande projekt visar deras engagemang för att bidra till en hållbar utveckling och välmående för lokalsamhället.

Vi gratulerar Erik Ettestam och hela teamet på E. Ettestam Elektronik AB för deras framgångar och erkännande som länets entreprenör. Med deras fortsatta engagemang för innovation och service är vi övertygade om att de kommer att fortsätta att vara ledande inom branschen och göra betydande avtryck på marknaden.

Stort grattis till E. Ettestam Elektronik AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Ettestam, Erik
Org.nr: 556639-2618
Mail: erik@ettestam.com
Adress: Lokavägen 1 – 712 60 Grythyttan
Län: Örebro län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *