Det är med stor glädje och beundran vi hyllar Abtery AB och VD Jonas Voss för deras utnämning som länets entreprenör. Abtery AB har etablerat sig som en ledande aktör inom batteriteknik och elektriska drivlinor för elfordon, och under Jonas Voss’ ledarskap har företaget visat en imponerande strävan efter innovation och förbättring.

Jonas förtjänar en varm hyllning för sitt hängivna arbete och passion för att driva företaget framåt. Med en omsorgsfull och dedikerad inställning till sitt arbete har han varit en drivande kraft bakom Abterys framgångar och utvecklingen av banbrytande teknologiska lösningar för elfordon.

Abtery ABs fokus på att utveckla batteriteknik och elektriska drivlinor för framtidens elfordon är av stor betydelse för att främja hållbar mobilitet och minska koldioxidutsläppen. Genom sin egen teknikutveckling och konsultverksamhet har företaget bidragit till att forma framtidens transportsektor och öka användningen av miljövänliga fordonsalternativ.

Vi vill även lyfta fram Jonas Voss för hans outtröttliga engagemang och vilja att ständigt sträva efter förbättring och utveckling. Hans visionära ledarskap och dedikation till företagets framgång har inspirerat och motiverat hela teamet på Abtery AB att arbeta mot gemensamma mål och driva innovation framåt.

Vi gratulerar Jonas Voss och hela teamet på Abtery AB för deras utmärkelse som länets entreprenör och ser med spänning fram emot deras fortsatta framgångar och bidrag till den gröna omställningen inom fordonsindustrin.

Stort grattis till Abtery AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jonas Voss
Org.nr: 559201-7403
Mail: jonas.voss@abtery.com
Adress: LINDHOLMSPIREN 7 – 417 56 Göteborg
Län: Västra Götalands län
abtery.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *