Vi vill rikta en stor hyllning till Veterinär Lage Bellström Aktiebolag och dess VD, Lage Bellström, för deras oöverträffade engagemang och dedikation inom veterinärmedicin. Lage har en imponerande karriär inom yrket och har ägnat sitt liv åt att vårda och skydda våra älskade djur.

Med över fyrtio års erfarenhet inom branschen har Lage arbetat som distriktsveterinär och på olika djursjukhus innan han bestämde sig för att etablera sin egen veterinärpraktik i Vingåker. Hans passion för djur och natur har varit närvarande sedan barndomen, och han har gjort sitt bästa för att förverkliga sin dröm och göra skillnad i djurens liv.

Lage är inte bara en skicklig veterinär utan också en banbrytare inom sitt område. Han var en pionjär som Sveriges första veterinär online, vilket visar på hans innovativa tankesätt och vilja att anpassa sig till den moderna tidens krav och behov. Vi vill även betona det faktum att Lage alltid strävar efter att göra det lilla extra för både djuren och deras ägare. Hans empati och förståelse för djurens behov har gjort honom till en omtyckt och respekterad veterinär i samhället.

Veterinär Lage Bellström Aktiebolag har som mål att erbjuda högkvalitativ veterinärvård för alla djur och ägare, och vi är stolta över att hylla dem som länets entreprenör. Vi ser fram emot deras fortsatta framgångar och bidrag till djurens välbefinnande i framtiden.

Stort grattis till Veterinär Lage Bellström Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Lage Bellström
Org.nr: 556250-0495
Mail: sodalasse@gmail.com
Adress: Parkvägen 2 – 643 30 Vingåker
Län: Södermanlands län
vet-online.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *